KIVA

KIVA

Normaal gesproken wordt er iedere jaar in de laatste week van de Zomervakantie door de Stichting Evenementen de Oegstgeester Kindervakantieweek verzorgd.
Helaas blijkt dit op dit moment (nog) niet mogelijk. Door de Corona-crisis konden voor evenementen voor 1 september 2020 geen vergunningen worden afgegeven.

Toch is er goed nieuws: Vanaf 1 juli 2020 zou de KIVA-week wel weer plaats kunnen vinden.

Stichting Evenementen heeft inmiddels via de afdeling Openbare Orde en Veiligheid toestemming gekregen

Helaas zijn er meer mensen die zich met dit populaire Kinderevenement gaan bemoeien en blijkt de promotie voor de KIVA-week via de basisscholen (informatie over de wijze van inschrijving voor de kinderen) nog niet van start te mogen gaan...

Er is nog veel onduidelijk.
Via de nieuwsitems op deze website hopen we iedereen zo goed mogelijk op de hoogte te houden van de meest actuele informatie.

 

 

 

 

 

 

 Deze informatie hooft nog bij de KIVA van vorig jaar:
In de laatste week van de komende zomervakantie zal in Oegstgeest de 47ste Kindervakantieweek worden gehouden. Van 26 t/m 30 augustus is er dagelijks een afwisselend programma voor kinderen in de basisschoolleeftijd (groepen 3, 4, 5, 6, 7 en 8 tijdens het schooljaar 2018-2019).

 

 

 

 

In de laatste week van de komende zomervakantie zal in Oegstgeest de 47ste Kindervakantieweek worden gehouden. Van 26 t/m 30 augustus is er dagelijks een afwisselend programma voor kinderen in de basisschoolleeftijd (groepen 3, 4, 5, 6, 7 en 8 tijdens het schooljaar 2018-2019).

Na de vele postieve reacties op de KIVA´s van de afgelopen jaren heeft de Stichting Evenementen opnieuw besloten om zorg te dragen voor de organisatie van deze schitterende vakantieweek.
Ook dit jaar is de Stichting Evenementen daartoe verzocht door de Stichting Jeugd- en Jongerenwerk, die door de Gemeente Oegstgeest is benaderd om zorg te dragen voor de realisering van jeugd- en jongerenwerk binnen deze gemeente.
Dankzij de inzet van tientallen vrijwilligers zullen ook dit jaar zo'n 250-300 kinderen in de basisschoolleeftijd in de gelegenheid worden gesteld om deel te nemen aan een afwisselende vakantieweek. Het uiteindelijke aantal KIVA-kids is afhankelijk van de beschikbare leiding.
Om de KIVA 2019 op verantwoorde wijze vanuit het Dorpscentrum - de huidige uitvalsbasis van het Oegstgeester jeugdwerk aan de Lijtweg - te kunnen verzorgen, zijn ook dit jaar de nodige veiligheidsmaatregelen getroffen, waardoor de kinderen niet met langsrijdend verkeer geconfronteerd worden. Overigens zorgt ook dit jaar de Gemeente Oegstgeest voor de beschikbaarstelling van diverse accommodaties en gemeentelijke diensten. De Stichting Evenementen zorgt voor de samenstelling van het KIVA-programma, de werving en begeleiding van de leiding, de inschrijving van de deelnemers en het voeren van de publiciteit.

De inschrijving gaat op zaterdag 15 juni 2019 om 10.00 uur van start.

Voorwaarden voor deelname / Privacyinformatie ingevulde gegevens
Kinderen die woonachtig zijn in Oegstgeest en/of op basisscholen zitten waar de KIVA-folder wordt uitgedeeld kunnen deelnemen aan de Kindervakantieweek. 
De gegevens die op het inschrijfformulier worden ingevuld zullen alleen gebruikt worden door de leiding van de KIVA die belast is met de indeling van de kinderen.
Alleen de groepsleiding ontvangt de noodzakelijke informatie over de kinderen die bij "bijzonderheden" is weergegeven. 
De gegevens (adresgegevens, telefoonnummers, e-mail-adressen, etc.) zullen nooit doorgespeeld worden naar anderen, tenzij de Stichting Evenementen om juridische redenen hiertoe gedwongen wordt.
Tijdens de Kindervakantieweek worden foto's gemaakt die gebruikt kunnen worden bij promotionele activiteiten van de Stichting Evenementen.
De foto's worden tijdens/na de Kiva-week op de website geplaatst in een speciaal fotoboek.

Meer lezen over de KIVA? Klik op:   KIVA-programma   /   Inschrijven   /   Leiding