Reizen

Reizen

Een gewaardeerd onderdeel van de activiteiten van de Stichting Evenementen zijn de compleet-verzorgde Evenementenreizen, de concert-, musical- en  theaterreizen naar theaters in o.m. Amsterdam, Rotterdam, Den Haag/Scheveningen, Delft, Hoofddorp en Zoetermeer.

Vanuit Oegstgeest en/of andere omliggende plaatsen vertrekken tientallen liefhebbers van een heerlijk middagje of avondje uit per luxe koninklijke Beuk-touringcar naar de meest uiteenlopende voorstellingen. Voor vertrek ontvangen de deelnemers in de touringcar een kopje koffie/thee, waarna wordt vertrokken. Aan het eind van de middag of avond wordt iedereen weer bij de opstapplaatsen afgezet. Mensen die 's avonds laat liever niet meer alleen over straat gaan kunnen door mensen van de Stichting Evenementen verder naar huis worden begeleid.
De voor de reizen genoemde prijzen zijn inclusief entreebewijs, vervoer per luxe Beuk-touringcar, kopje koffie/thee, bespreek- en overige administratiekosten.Het is niet mogelijk om via de Stichting Evenementen alleen de kaarten voor een voorstelling te reserveren. Hiervoor kunt u terecht bij de landelijk reserveringsbureaus...

Binnenkort hoopt de Stichting Evenementen ook een aantal andersoortige dagjes uit te gaan organiseren. Meer informatie over deze bijzondere uitjes, die naar alle waarschijnlijkheid (ook) op de zondag zullen worden gerealiseerd kunt u binnenkort hier lezen. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

In het kader van Cultuur als Brug naar Leefbaarheid verzorgt de Stichting Evenementen i.s.m. Stichting Radius (Oegstgeest) en de Stichting Jeugd- en Jongerenwerk Midden Holland soms ook speciale cultuuruitjes. Zo stond op vrijdag 21 december 2012 nog een door kinderen bereid en uitgeserveerd diner met een busreis naar de musical Annie in het Luxortheater in Rotterdam op het programma en genoten op donderdag 25 april nog enkele tientallen musicalliefhebbers van de musical Sister Act in het AFAS Circustheater in Scheveningen.

Op donderdag 6 juni is er opnieuw een musicalreis naar deze hitmusical. 
Later in 2013 zullen ook andere Evenementenreizen aangeboden worden...
Via deze site houden we u graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen...