De Marathon

De Marathon

De Marathon! De must see van dit seizoen!
De filmhit veroverde vele harten en is vertaald naar een voorstelling die fantastisch wordt ontvangen door pers en publiek. Herkenbaar, tragikomisch en oer-Rotterdams.

Deelnemersveld
De hoofdrol in De Marathon wordt gespeeld door rasrotterdammer John Buijsman! Naast Buijsman worden de overige monteurs uit de bijna failliete Rotterdamse garage vertolkt door Michiel Nooter, Kees Boot en Dennis Willekens. Andere deelnemers zijn onder andere Gürkan Küçüksentürk, Jelka van Houten, Lucretia van der Vloot, Jip Smit en Terence van der Loo.

 

De Marathon
Gerard, Nico, Kees en Leo – vier Rotterdamse garagemonteurs – sleten tot voor kort hun dagen met bier, broodjes bal en sigaretten. Als Gerards garage failliet dreigt te gaan, komen de mannen op het lumineuze idee om gesponsord de marathon te lopen. 42 kilometer voor de heren met een conditie van nul en een instelling van likmevestje… Gaat dat lukken? De vrienden gaan in ieder geval bloedserieus in training onder leiding van hun collega Yusuf, oud-marathonloper, om de garage van hun makker te redden. Onderweg blijkt er meer op het spel te staan dan het halen van de finish. Een ontroerend verhaal vol humor over vriendschap, liefde en de sores van vier underdogs met het hart – maar vooral de tong – op de juiste plek.

Muziek van Thomas Acda
Thomas Acda is verantwoordelijk voor het schrijven van alle songs uit de voorstelling. Alvast in de stemming komen? Alle nummers zijn door Thomas zelf ingezongen en hier te beluisteren! 

Belangstelling? Laat het snel weten! 
 

Opstapplaats: Dorpscentrum Oegstgeest, Lijtweg 9, 2341 HA  Oegstgeest    
Aanwezig: 18.15 uur - Vertrek: 18.30 uur - Terugkomst: ca. 23.30 uur 
Kosten: € 57,50 p.p. (incl. entreebewijs, vervoer per luxe koninklijke Beuk-touringcar, kopje koffie/thee onderweg, administratie- en organisatiekosten).

Aanmelden voor deze reis? Klik op: Aanmelden