Voorjaarsvakantie

Voorjaarsvakantie

Ondersteund door de Stichting Jeugd- en Jongerenwerk verzorgde de Stichting Evenementen in vrijwel iedere Voorjaarsvakantie leuke en sfeervolle vakantieactiviteiten in zich in het Oegstgeester Dorpscentrum (Lijtweg 9, Oegstgeest), de uitvalsbasis van het Oegstgeester jeugdwerk.

 

Met ingang van september 2019 worden deze activiteiten niet meer door de Stichting Jeugd- en Jongerenwerk ondersteund met Oegstgeester subsidiegeld, waardoor alle vakantieactiviteiten zijn komen te vervallen.

 

Een overzicht van vakantieactiviteiten die in het verleden zijn aangeboden:

  

Voorjaarsknutselen

Woensdag 1 maart is er van 10.00 uur tot 12.00 uur een gezellige knutselochtend, welke geheel in het teken van het voorjaar zal staan. Dankzij de inzet diverse enthousiaste Evenementenvrijwilligers kunnen kinderen vanaf 6 jaar allerlei leuke voorjaars-vakantie-knutseldingetjes gaan maken. Er zal ook deze keer keihard gewerkt worden, zodat de creatieve kids ook een leuk voorjaarsstukje mee naar huis kunnen nemen. 
Kosten: € 7,50 p.p. (incl. goede begeleiding, alle materaalkosten en een consumptie)
Inschrijven is op dit moment* niet meer mogelijk... Deze vakantieactiviteit is volgeboekt. Nieuwe aanmeldingen komen op de reservelijst.  

Smikkelen en Smullen

Op veelvuldig verzoek opent op woensdag 1 maart ook het Kinderkookcafé haar deuren. In kleine groepjes leren kinderen van 8 t/m 12 jaar zelf een maaltijd klaar te maken. Na de instructie en het voorbereidende snijwerk mogen de kids zelf in de pannen roeren. Vanzelfsprekend wordt er samen van de maaltijd gesmuld. Na het opruimen mogen de kinderen het overgebleven eten mee naar huis nemen (neem dus even een bakje mee), zodat thuis iedereen versteld zal staan van de verrichtingen van de jeugdige koks.
De kooklessen worden gegeven van 13.00 uur tot 14.30 uur en van 15.30 uur tot 17.00 uur
Kosten: € 7,50 p.p. (incl. goede begeleiding, alle ingredienten en een consumptie).
Inschrijven is op dit moment* niet meer mogelijk... Beide tijden zijn volgeboekt! Nieuwe aanmeldingen komen op de reservelijst.    

Workshops Djembe en Percussie

Woensdag 1 maart stelt Misha Kostava tijdens twee Djembé- en percussieworkshops kinderen van 7 t/m 15 jaar in de gelegenheid om kennis te maken met deze bijzonder Afrikaanse trommels en andere pecussieinstrumenten. 
De speciale vakantieworkshops worden gegeven van 13.30 uur tot 14.30 uur en van 14.30 uur tot 15.30 uur
Kosten: € 5,00 p.p. (incl. goede begeleiding en een consumptie).
De eerste workshop is doorgegaan!   

Swingende dansworkshops!

In deze Voorjaarsvakantie kan er gelukkig ook weer gedanst worden! Dansdocente Inge Pieterse verzorgt donderdag 2 maart diverse swingende dansworkshops voor kinderen in diverse leeftijdsgroepen:
Voor de K3-fans is er natuurlijk K3-dans (4-6 jaar) en voor de oudere dancekids zijn er de workshops Kidsdance (6-9 jaar) en Street- & Clipdance met Hip-Hop (9-12 jaar).
Tijden:
13.30 uur - 14.30 uur - Workshop K3-dans
14.30 uur - 15.30 uur - Workshop Kidsdance
15.30 uur - 16.30 uur - Workshop Street- en Clipdance met Hip Hop

Wie na het volgen van de dansworkshop de smaak te pakken heeft kan zich misschien nog aanmelden voor de danscursus die direct na de Voorjaarsvakantie van start zal gaan.
Meer info over deze cursussen is te vinden op deze website (via keuzeknop activiteiten naar cursussen, vervolgens keuze Dansen). 
Inschrijven is op dit moment* niet meer mogelijk.

Kinderbios

Vrijdag 3 maart  is er van 14.00 uur tot 16.00 uur een supergezellige Kinderbios, bedoeld voor kinderen vanaf 6 jaar.
Natuurlijk wordt er tijdens deze speciale filmmiddag een bijzonder leuke film gedraaid en worden de jeugdige filmfans getrakteerd op een smakelijke filmtraktatie...
Meer info? Klik hier 
Kosten: € 3,00 p.p. (incl. goede begeleiding en een consumptie).
Inschrijven is op dit moment* niet meer mogelijk. 

Workshop Hoop-Dance

Vrijdag 3 maart geeft Hoop-Dance-instructrice Nathalie de Jong van 16.00 uur tot 17.00 uur een speciale workshop Hoop-Dance aan kinderen van 8 t/m 12 jaar.
Hoop-dance is een trend vanuit Amerika. De naam zegt het al…Dansen met een hoepel!!! Tijdens deze bijzondere dansvorm leer je trucjes te doen met de hoepel: met de hand…om je taille…
Misschien lukt het je al om tijdens deze eerste workshop echt te dansen: Echt “Hoop-dancing” dus!  
Kinderen die de smaak te pakken hebben kunnen zich aanmelden voor Hoop-dance-cursus, die op vrijdag 10 maart van start zal gaan...
Kosten: € 5,00 p.p. (incl. goede begeleiding en een consumptie).
Inschrijven is op dit moment* niet meer mogelijk: De vakantieactiviteit is geannuleerd i.v.m. te weinig belangstelling...
Totaal lieten 0 kinderen zich voor Hoop-Dance inschrijven. Te weinig om de activiteit door te kunnen laten gaan. 


Inschrijven/Informatie

Inschrijven voor de voorjaarsvakantieactiviteiten is mogelijk via de knop inschrijven van het keuzemenu. Kies vervolg op deze pagina het inschrijfformulier Voorjaarsvakantieactviteiten.
Het is altijd belangrijk om vooraf plaatsen te reserveren! Over de beschikbaarheid van plaatsen proberen we u via deze site zo goed mogelijk te informeren. 
Voor verdere informatie kunt u vanzelfsprekend ook telefonisch bij de Stichting Evenementen terecht via  071-5171540. of via de contactknop op deze pagina.

* Deze site is voor het laatst bijgewerkt op vrijdag 3 maart om 13.00 uur.