Leiding

Leiding

Welkom op het leidinggedeelte van de Evenementeninternetpagina.

De Kindervakantieweek is in Oegstgeest een begrip. Al 47 jaar wordt in deze gemeente de KIVA-week georganiseerd en zorgen tientallen vrijwilligers er voor dat de Oegstgeester kids in de laatste week van de Zomervakantie kunnen genieten van de meest uiteenlopende activiteiten.

Vroeger werd de Kindervakantieweek georganiseerd door de Stichting Jeugd- en Jongerenwerk Oegstgeest (Even terugkijken in de geschiedenis? Klik hier voor een KIVA-groepsfoto, gemaakt voor het SJJO-gebouw aan de Julianalaan 1 in Oegstgeest). Inmiddels heeft de Stichting Evenementen de organisatie van de populaire week overgenomen. Gelukkig kan ook vandaag de dag de vakantieweek doorgaan dankzij de inzet van tientallen enthousiaste vrijwilligers. Daarnaast verzorgt de actieve vrijwilligersorganisatie ook veel andere Evenementenactiviteiten (bijvoorbeeld ondersteunende activiteiten bij cursussen en vakantieactiviteiten), stuur dan even een mailtje via de contactknop (onderste knop van het keuze-menu). Wil je als leiding hierbij betrokken worden stuur dan even een mailtje (via de contactknop uit het keuzemenu). Wil je als leiding meedoen met de KIVA lees dan verder...

Leiding KIVA 2019

Dankzij de inzet van tientallen vrijwilligers kan de Stichting Evenementen zorgdragen voor de organisatie van de populaire Oegstgeester Kindervakantieweek.
Normaal gesproken is de minimumleeftijd van de KIVA-leiding 16 jaar, jongere leiding is alleen mogelijk in overleg.
Woensdag 3 juli is er van 19.30 uur tot 21.00 uur een speciale kennismakings-bijeenkomst voor de leiding die al wat meer wil weten over de KIVA 2018.
Voorafgaand aan de KIVA 2019 is er op zondag 25 augustus van 19.30 uur tot ca. 21.00 uur een belangrijke leidingavond, waarop de groepsindeling bekend gemaakt wordt en het programma van de indervakantieweek verder wordt toegelicht.

Wie het leuk vindt om zich als groepsleiding aan te melden voor de KIVA kan gebruik maken van onderstaande link.