Leuke activiteiten in Voorjaarsvakantie!

Leuke activiteiten in Voorjaarsvakantie!
In de komende voorjaarsvakantie verzorgt de Stichting Evenementen, ondersteund door de Stichting Jeugd- en Jongerenwerk Holland Rijnland, een aantal bijzonder leuke vakantieactiviteiten voor de Oegstgeester jeugd in de basisschoolleeftijd. Knutselen, Djemb Spelen, Koken, Zingen, Striptekenen en Kinderbios staan deze vakantie op het programma. De vakantieactiviteiten worden aangeboden in het Gemeentecentrum (Lijtweg 9, Oegstgeest). Direct na het uitkomen van de speciale vakantieactiviteitenfolder via de basisscholen kon de inschrijving van start gaan.

Woensdag 22 februari is er vanaf 10.00 uur een gezellige knutselochtend in voorjaarssfeer voor kinderen van 6 t/m 8 jaar. s Middags verzorgt Misha Kostava een tweetal swingende Djembworkshops voor kinderen van 7 t/m 15 jaar en opent het Kinderkookcaf op twee tijden haar deuren voor kinderen van 8 t/m 12 jaar. Kinderen die de smaak en/of het ritme te pakken hebben kunnen zich direct na de vakantieworkshops aanmelden voor de nieuwe kook- en djembcursussen, die na de voorjaarsvakantie van start zullen gaan.
Donderdag 23 februari is verzorgt docente en zangeres Susanne de Rooij een tweetal unieke Voice4Kids-workshops, waarbij kinderen in twee leeftijdsgroepen onder professionele leiding kunnen (leren) zingen en dansen Kinderen uit de groepen 3 t/m 5 van 13.30 uur tot 15.00 uur; kinderen uit de groepen 6 t/m 8 van 15.30 uur tot 17.00 uur Kinderen die het geweldig vinden om te zingen en te dansen kunnen hun hart ophalen. Een bijzondere ervaring voor de jeugdige sterren met uiteraard een knipoog naar de populaire talentenjachten...
Vrijdag 24 februari verzorgt de populaire Oegstgeester striptekenaar Stephan Timmers van 10.00 uur tot 12.00 uur op veelvuldig verzoek een workshop Striptekenen aan creatieve kids van 9 t/m 12 jaar. De vakantieactiviteiten worden van 14.00 uur tot 16.00 uur afgesloten met een gezellige Kinderbios.

Alle informatie over de vakantieactiviteiten is te lezen op www.st-evenementen.nl. Via deze site kunnen deelnemers ook direct worden aangemeld. Voor verdere informatie kunt u vanzelfsprekend telefonisch terecht bij de Stichting Evenementen via 071-5171540.
Gezien de te verwachten belangstelling is het belangrijk tijdig te reageren!